Den sidste dag på Kangaroo Island tog vi til Maroon Café som er en café og et produktionssted for "maroons", hvilket er deres ferskvandshummer. Her skulle der selvfølgelig alt-godt-fra-havet-platte og en lokal Chardonnay på bordet.





Alt imens der var tegninger og farveblyanter til ungerne - godt tænkt!!!


Så kom vi til desserten - og her kunne mormor og morfar ribbes for et par smagsprøver.





En ostekage med blåbær og jordbærglace - endnu et gennemtænkt træk.



(ret skal være ret - Holger fik lidt hjælp..)




Denne dag lærte vi at man kan få blå ferskvandhummere, at de tager ca. 100g på pr. år og at de største er på ca. 1 kg. Derudover havde vi en skøn tur, en skøn frokost og et skønt farvel til Kangaroo Island.
Alt imens der var tegninger og farveblyanter til ungerne - godt tænkt!!!
Så kom vi til desserten - og her kunne mormor og morfar ribbes for et par smagsprøver.
En ostekage med blåbær og jordbærglace - endnu et gennemtænkt træk.
(ret skal være ret - Holger fik lidt hjælp..)
Denne dag lærte vi at man kan få blå ferskvandhummere, at de tager ca. 100g på pr. år og at de største er på ca. 1 kg. Derudover havde vi en skøn tur, en skøn frokost og et skønt farvel til Kangaroo Island.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar